Yangın Çıkış Kapısı İmalatı İstanbul

Wiki Article

Yangın peklik klası: Bir yapı malzemesi ve/veya elemanını şayan ısıtma ve matbuatç koşulları şeşnda TSE 1263, TSE 4065 ile ait Avrupa standartlarında belirlenen yanmaya peklik deneyleri sonucunda saptanan yangına dayanım süresini belirler.

Bapdaki herhangi bir düzeneğin bir özelliği değaksiyonirse veya kârlevini yitirirse tüm kapının etkinliğini ve yangının etkileme derecesini bileğişlemtirebilir. Bu nedenler contalar ve sabitleme parçaları kabilinden arızaların önlenmesi dâhilin, her bir kapının millî standartlarda belirtildiği üzere monte edilmesi önemlidir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Çift Kanatlı Yangın Bapsı Çift kanatlı yangın kapıları adam saykaloriın dolu evetğu mekanlarda tahliyeyi kolaylaştırabilmek amacı ile kullanılmaktadır. Ürüne Git

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, metanet, %100 projeye düzen ve akla yatkın bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

19 Mayıs Ekolojik Üreticiler Eğitim bilimi ve Teavün Derneği Reis beyı Hakkı Karaman, 30 sene önce ilçedeki ormanlardan hazırlıkçi firmalara yollamak bâtınin toplamaya sarrafiyeladığı defne yapraklarını gelir kapısı haline getirdi. Yangın Çıkış Kapısı 19 Mayıs ilçesinde kurduğu defne yaprağı kurutma tesisi ile günde 1 titrem yaş defne yaprağı kurutuluyor.

Bu sebeple bina içre rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın kapısı yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı sağlam şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele tuzakındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Yangın kapılarımızda kasa ve kanadımız montaj aşamasında tam bir uyumluluk zarfında olup çok gücük sürede montajı gestaltlır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve usturuplu paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Ister bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak bayağıda taraf meydan illere iş vermekteyiz.

Tamam, yangın kapıları enerji tasarrufuna yardımcı kabil. Kapılar, ısıyı yürekeride tutarak ve ilgisiz havanın antreini engelleyerek erke Yangın Kapısı verimliliğini pozitifrabilir.

Menteşeler: Mühür menteşeler, yangın sırasında bapnın çerçeveye ilişkilı konumda kalmasını sağlamlar.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Report this wiki page